Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de beste winterbanden voor uw voertuig?

Winterbanden

Over Winterbanden

Winterbanden maken deel uit van de categorie seizoensbanden. Ze helpen u om soepel en veilig te rijden op besneeuwd, nat en glad wegdek. Deze banden worden geleverd met een zachte rubbermengsel en hebben een breed groefontwerp om gemakkelijk door de besneeuwde wegen te snijden. Het profiel helpt ook bij het afvoeren van water uit de banden om de effecten van aquaplaning te voorkomen.

Winterbanden zijn altijd voorzien van de M+S codering in combinatie met en sneeuwvloksymbool. Het sneeuwlok symbool mag gebruikt worden indien de band voldoet aan de norm voor winterbanden opgesteld in 2010.

Een ander voordeel van het kopen van winterbanden Leeuwarden is de flexibele blokken en richtingsgebonden profielontwerp die uw auto helpen om effectief grip te krijgen op gladde wegen bij hogere snelheden. Als u een uitstekende set winterbanden wilt kopen in de categorie premium, mid-range of budget banden, staat Auto Service Romkema voor u klaar.

Ook als u in verwarring raakt door het brede aanbod bij de aanschaf van een geschikt set winterbanden Leeuwarden voor uw auto, staan onze experts u graag te woord.

Hier vindt u enkele van de beste winterbanden op de markt

Winterbanden

Pirelli Sottozero 3

Sottozero 3 van Pirelli is een uitstekende winterband met een modern design en een geavanceerde rubbersamenstelling van het loopvlak om uw auto effectief te helpen grip te bieden op gladde wegen. Bovendien is deze band te verkrijgen met Pirelli's speciale Run-Flat technologie die u helpen om tot 80 kilometer te rijden met een lekke band.

 • 3D-technologie voor een betere remwerking en acceleratie
 • Richtingsgebonden dubbel pijlpatroon voor verbeterde tractie op besneeuwde wegen
 • Gefunctionaliseerd profielontwerp voor optimale grip op diverse sneeuwcondities
Winterbanden

Bridgestone BLIZZAK LM005

Een high performance winterband van Bridgestone, BLIZZAK LM005, is door de EU bekroond met klasse 'A' voor zijn prestaties op nat wegdek. De banden zijn ook verkrijgbaar met Run-Flat technologie op selectieve maten om het gewicht van uw voertuig tot 80 kilometer met een lekke band te ondersteunen.

 • Nano-pro technologie om de remweg te verkorten
 • Zig Zag groefontwerp om water af te voeren en aquaplaning te voorkomen
 • Gespecialiseerde lamellen voor effectieve grip op gladde wegen

Bezoek onze garage

Auto Service Romkema is uw one-stop oplossing om uitstekende te kopen winter autobanden Leeuwarden. Indien u op zoek bent naar een nieuwe set banden voor uw voertuig, rij dan vandaag nog naar ons toe of bestel ze bij ons online. Onze experts helpen u de juiste set voor u te kiezen en deze professioneel op uw auto te laten monteren. U kunt ook kiezen voor wieluitlijning voor meer comfort en veiligheid.

Bovendien kunnen onze klanten via onze website de door hen gewenste banden reserveren en laten monteren door ons te bezoeken. Een passende montageafspraak kan worden gemaakt bij uw bestelling of via de telefoon. Voor andere vragen over producten en diensten kunt u ons zeker bellen of schrijven naar info@asrbanden.nl.

Volg de onderstaande stappen om uw banden bij ons te boeken

 • Voer de maten van uw band of het kenteken van uw voertuigen in onze bandenzoeker in.
 • Voeg de gewenste banden toe aan het winkelmandje
 • Afspraak plannen in onze agenda
 • Voer uw persoonlijke gegevens in, zoals naam en contactgegevens.
 • Voltooi de betaling online of tijdens het bezoek om uw banden te laten monteren
NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons