Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar uitlaatservice voor uw voertuig?

uitlaatdiensten

Over Uitlaatservice

Het is van vitaal belang om het uitlaatsysteem van uw auto te onderhouden om externe geluiden te voorkomen en schadelijke koolmonoxide uit de motor te filteren en om te zetten in kooldioxide. Als u echter merkt dat er meer zwarte rook uit de uitlaat en trillingen in het passagierscompartiment komt, moet u het uitlaatsysteem van uw auto onmiddellijk laten inspecteren en repareren. Autoservice Romkema is een gerenommeerde garage onder de bevolking van Leeuwarden die de beste uitlaatservice Leeuwarden biedt tegen de beste prijzen.

uitlaatdiensten

Wat is uitlaat reparatie?

Uitlaatreparatie is het repareren van beschadigingen en gaten in de katalysator, uitlaatpijp en uitlaatdemper van uw auto. Het houdt ook in dat het uitlaatsysteem wordt gediagnosticeerd op toelaatbare emissies, zodat uw auto het milieu niet aantast. Na de inspectie gebruiken onze experts een draadborstel en modern gereedschap om het oppervlak van het uitlaatsysteem van uw auto glad te strijken. Ze zullen de gaten verder repareren door ze te vullen met een afdichtmiddel.

Als de katalysator en de uitlaatdemper van uw auto echter onherstelbare schade hebben opgelopen, moet u ze laten vervangen om te voorkomen dat er schadelijke gassen in het passagierscompartiment terechtkomen of in de atmosfeer terechtkomen.

uitlaatdiensten

Voordelen van uitlaatreparatie

Verbeterde motorprestaties

De experts van Auto Service Romkema zijn opgeleid om de uitlaat van uw auto effectief te repareren/vervangen om de opbouw van koolmonoxide in het motorcompartiment te voorkomen. Dit helpt de motor om een hoger koppel en een betere acceleratie te leveren.

Verhoogd comfort

Een uitlaatservice of reparatie helpt om de motorgeluiden te elimineren die u kunnen storen tijdens het rijden. Ook zal een uitlaat reparatie Leeuwarden de trillingen in de besturing verminderen, zodat u soepel kunt rijden.

Verhoogde doorverkoopwaarde

Uitlaatgasreparatie/-vervanging helpt de overmatige zwarte rook en giftige emissies van uw automotor te beheersen. Dit verhoogt uw veiligheid en draagt bij aan de totale doorverkoopwaarde van de auto.

uitlaatdiensten

Gevaren van het rijden met een slecht uitlaatsysteem

Slechte autoprestaties

Het rijden met een voertuig met een defecte uitlaat kan leiden tot de accumulatie van schadelijke gassen in de verbrandingsmotor. Dit leidt ook tot minder acceleratievermogen en startproblemen.

Verhoogde kosten

Een defect uitlaatsysteem kan ertoe leiden dat de roest en corrosie zich van de uitlaatdemper naar andere delen van de motor verspreiden. Dit kan leiden tot hogere onderhouds- en vervangingskosten. Ook een beschadigde uitlaat is verantwoordelijk voor een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik van een voertuig.

Veiligheidsissue en APK-fout

Een defecte katalysator of geluiddemper kan de giftige gassen naar de passagiersruimte leiden. Dit kan leiden tot duizeligheid, misselijkheid en onbehagen. Ook zal een auto met een defecte uitlaat zeker niet voldoen aan de APK-test voor het beschadigen en afbreken van het milieu.

Symptomen van het falen van de uitlaatgassen van een auto

  • Trillingen in het stuurwiel
  • Verhoogde zwarte rook uit de uitlaatpijp
  • Ongebruikelijke geur uit de motorruimte
  • Piepende geluiden uit de geluiddemper

Redenen voor uitlaatgasfouten

  • Defecte zuurstofsensor
  • Verstopte katalysator of uitlaatpijp
  • Botsingen met andere auto's en zware voorwerpen op de weg
  • Roest en corrosie

Bezoek onze garage vandaag nog!

Auto Service Romkema is een gerenommeerde garage onder de mensen van Leeuwarden voor het leveren van uitstekende uitlaatgasreparatie en -vervanging tegen de beste prijzen. U kunt direct naar ons toe rijden of een online uitlaatgasreparatie afspraak maken in Leeuwarden.

Wij helpen u bij het vinden van de juiste banden voor uw voertuig en uw budget.

Voor overige vragen kunt u ons bellen op 058- 2121600, of mailen naar info@asrbanden.nl

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons