Auto Service Romkema
0
NEXEN

NEXEN

Banden
NEXEN Logo

Zoeken op Banden

Over Nexen Banden

Vind nu de beste banden!

Nexen-banden komen uit Zuid-Korea, maar worden nu verkocht in meer dan 130 landen wereldwijd.

Het merk bestaat al sinds 1942 (heette toen Heung-A Rubber Industry),maar de eerste Nexen-banden werden pas in 1956 geproduceerd vanwege de Koreaanse oorlog.

Het bedrijf ging twintig jaar later naar de beurs en werkte in de jaren tachtig nauw samen met de industriegigant Michelin. In 1985 bouwde de bandenfabrikant de eerste fabriek voor radiaalbanden en stopte met de productie van diagonale banden in 2003. Sindsdien ligt de focus op SUV- en ultra-high-performance banden.


De bandenspecialist draagt sinds 2000 de huidige bedrijfsnaam - die is afgeleid van een samentrekking van de woorden "Next" en "Century" en die de toekomstige oriëntatie moet symboliseren.

Het bedrijf is snel gegroeid, heeft circa 7.000 medewerkers in dienst en gebruikt Europa nu ook als productielocatie voor zomerbanden, winterbanden en all-season banden. De bekendheid van het merk is de afgelopen jaren toegenomen door sponsoring van sportclubs zoals Atlético Madrid, Everton FC, Eintracht Frankfurt en de LA Dodgers.

Voor personenauto's en SUV's worden sinds enkele jaren ook veel Nexen banden verkocht aan Europese klanten, dus het spreekt voor zich dat de banden van dit merk ook verkrijgbaar zijn bij ASR - Auto Service Romkema. Aangezien Nexen-banden in Europa verkrijgbaar zijn, is de verkoop, die voornamelijk wordt gemaakt met zomerbanden, all-season banden en winterbanden voor auto's en SUV's, verdubbeld en gebaseerd op een uitstekende prijs/prestatieverhouding.

Het zijn zeer milieuvriendelijke banden naast de goede kwaliteit en een aantrekkelijke prijs

Hecht Nexen veel waarde aan milieuvriendelijke banden zoals de N'blue eco, die naar verluidt 20 procent minder rolweerstand heeft dan vergelijkbare banden. Dit vermindert het brandstofverbruik, vooral voor grotere banden, zoals blijkt uit het EU-bandenlabel. Daar lees je ook hoe hard de band is en hoe hij zich gedraagt als hij nat is.

Bestel vandaag nog uw nieuwe Nexen banden Leeuwarden, eventueel online en profiteer van onze uitstekende service.

Banden van Nexen - testwinnaar tegen een betaalbare prijs Nexen overtuigt ook Europese vakbladen. De 225/35 R18 87W-versie van de Nexen N8000 zomerband kreeg de eindscore van "voorbeeldig" in een vergelijkende test van "Auto Bild sportscars" (uitgave 4/2019), waarmee de testoverwinning werd behaald. In een test van "promobil" (editie 4/2018) miste het model "Nexen CP321" in de versie "225/65 R16C T" slechts de eerste plaats met 0,1 punt en kreeg het cijfer "goed" en de aanbeveling "koop tip".

Nexen banden Leeuwarden - ASR - Auto Service Romkema

Of je nu zoekt naar zomerbanden, winterbanden of all-season banden van Nexen: bij Auto Service Romkema bieden we je een grote selectie Nexen banden Leeuwarden in vele uitvoeringen tegen betaalbare prijzen. U kunt nu gemakkelijk uw nieuwe banden online bestellen en bij ons een passende montage afspraak maken. Veel andere diensten en bandenmerken zijn ook online beschikbaar. Neem een kijkje.

U bent ook altijd welkom om direct naar onze werkplaats te komen. Ons team staat altijd voor je klaar.

Alle banden door NEXEN
Populair NEXEN Bandenmaat
NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons