Auto Service Romkema
0
Michelin

Michelin

Banden
Michelin Logo

Zoeken op Banden

Over Michelin-banden

Michelin banden is een eersteklas Franse bandenfabrikant die in 1889 werd opgericht door Edouard Michelin en Andre Michelin. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en betaalbare assortiment van auto-, SUV-, motor- en bedrijfsauto banden. Wereldwijd is het merk de op één na grootste bandenfabrikant na de Japanse bandenfabrikant Bridgestone.

Aanvankelijk werd het bedrijf in mei 1889 gestart als een rubberfabriek en produceerde het in 1891 zijn eerste afneembare luchtband. Ook was het Michelin die in 1934 run-flat banden introduceerde om de automobilist te helpen soepel te rijden tot bepaalde afstanden na een lekke band. Tegenwoordig is Michelin banden een gerenommeerd merk voor de productie van hoogwaardige seizoens-, runflat-, sport- en bedrijfsmatige banden.


Verder wordt Michelin banden gebruikt door premium autofabrikanten zoals AUDI, BMW, Ferrari en Mercedes, enz. voor de originele uitrusting. Indien u een uitstekende set Michelin-banden voor uw auto wilt kopen, bezoek dan Auto Service Romkema en onze experts zullen u helpen bij de aankoop van de beste set Michelin-banden in Leeuwarden die uw rijcomfort naar een hoger niveau zal tillen.

Hier zijn enkele van de beste Michelin-banden op de markt

Michelin Pilot Sport 4

De Pilot Sport 4 is een high-performance zomerband en beschikt over een dynamische responsietechnologie om de stuurrespons in bochten en de stabiliteit op het rechte stuk te verbeteren, zelfs bij hoge snelheden. Als u met uw auto comfortabeler wilt rijden, kan de Pilot Sport de rolweerstand van uw auto verminderen om een soepele rit mogelijk te maken.

 • Waterafstotende silicasamenstelling om water uit de groeven te verdrijven
 • Functionele elastomeren voor effectieve grip op zowel droge als natte wegen
 • Ultra-reactief loopvlakpatroon om een optimaal evenwicht te behouden bij hoge snelheden

Michelin-Primacy 3

Michelin Primacy 3 is een topklasse band voor uw personenauto, SUV's en voertuigen met RunFlat specificaties. De band is ontworpen met automatische blokkeerlamellen om het totale wegcontact van uw voertuig te verbeteren. Bovendien is de band een perfecte combinatie van prestaties en comfort, omdat hij de algehele acceleratie- en remprestaties van uw auto verbetert.

 • Michelin's gepatenteerde profielontwerp om de grip van uw auto op nat en droog wegdek te verbeteren.
 • Robuust zijwandontwerp om grote schade te weerstaan
 • Gespecialiseerd groefontwerp om de stabiliteit op natte wegen te behouden

Bezoek onze garage

Auto Service Romkema is de plek om de beste Michelin banden Leeuwarden te kopen. Indien u op zoek bent naar een nieuwe set banden voor uw voertuig, rij dan vandaag nog naar ons toe. Onze experts zullen u helpen de juiste set voor u te kiezen en deze professioneel in uw auto te laten monteren. U kunt ook kiezen voor een wieluitlijningsservice voor meer comfort en veiligheid.

Onze klanten kunnen ook hun favoriete banden boeken via onze website en ze laten monteren door ons te bezoeken. Voor alle andere vragen over producten en diensten kunt u ons schrijven op info@asrbanden.nl.

Volg de onderstaande stappen om uw banden bij ons te boeken

 • Voer de maten van uw band of het kenteken van uw voertuigen in onze bandenzoeker in.
 • Voeg de gewenste banden toe aan het winkelmandje
 • Afspraak plannen in onze agenda
 • Voer uw persoonlijke gegevens in, zoals naam en contactgegevens.
 • Voltooi de betaling online of tijdens het bezoek om uw banden te laten monteren
Alle banden door Michelin
Populair Michelin Bandenmaat
NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons