Auto Service Romkema
0
Goodyear

Goodyear

Banden
Goodyear Logo

Zoeken op Banden

Over Goodyear-banden

Goodyear Tyres is een zeer populaire Amerikaanse bandenfabrikant die in 1889 door Frank Seiberling in Ohio werd opgericht. Aanvankelijk richtte het bedrijf in Ohio een rubberfabriek op voor de productie van pokerchips, hoefijzerblokken, koets- en fietsbanden. Uiteindelijk breidde het bedrijf uit naar de automobielsector en begon het met de productie van hoogwaardige banden voor auto's, sportauto's, SUV's, lichte vrachtwagens, aanhangwagens en bedrijfswagens.

Verder was het Goodyear dat in 1903 racebanden leverde aan Henry Ford. Ook was het Goodyear dat de F4U Corsair-vliegtuigen produceerde voor het Amerikaanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op dit moment produceert het bedrijf de beste zomer-, winter-, allseason-, runflat-, race- en bedrijfsmatige banden. Behalve voor algemeen gebruik wordt het merk ook gebruikt als een eerste montageband door verschillende autofabrikanten zoals Ferrari, BMW, Mercedes en AUDI, enz.


Als u op zoek bent naar de beste Goodyear-banden voor uw auto in Leeuwarden, bezoek dan onze garage en onze experts zullen u helpen om een geschikte band aan te schaffen die een aanvulling vormt op de rijeigenschappen van uw auto. Onze garage biedt u ook de mogelijkheid om uw favoriete banden online te kopen en ze te laten monteren door ons te bezoeken.

Dit zijn enkele van de beste Goodyear-banden op de markt

Goodyear Eagle Asymmetrisch 5

De Eagle Asymmetric 5 is een hoogwaardige zomerband van Goodyear en heeft een hogesnelheidsclassificatie om de acceleratiemogelijkheden en de stabiliteit van uw SUV's of personenauto te verbeteren. Bovendien is de band voorzien van een geluidsreductietechnologie om externe geluiden te elimineren en de gebruiker een comfortabele rijervaring te garanderen.

 • Run-flat technologie om tot 80 km te rijden bij een lekke band.
 • Robuuste velgbeschermers om schade aan stoepranden en kuilen te voorkomen.
 • Verlengd contactvlak voor korte remwegen

Goodyear Wrangler All Terrain Adventure

All Terrain Adventure is een uitstekende 4x4-band van Goodyear en is ontworpen voor soepele off-roadprestaties. Bovendien is de band getest in de ruigste omstandigheden en kunt u elk moment van de dag kiezen om off road te gaan. Teven presteert deze band het bijzonder goed als het gaat om duurzaamheid ten opzichte van vele concurrenten.

 • Geoptimaliseerd profielontwerp voor een gelijkmatig wegcontact
 • Open schouderblokken voor een snelle afvoer van modder uit de banden
 • Versterkte zijwand om weerstand te bieden tegen perforaties, snijwonden en beschadigingen

Bezoek onze garage

Auto Service Romkema is uw one-stop bestemming om de beste Goodyear banden Leeuwarden te kopen. Als u op zoek bent naar een nieuwe set banden voor uw voertuig, rij dan vandaag nog naar ons toe. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste set voor u en zorgen ervoor dat deze professioneel op uw auto wordt gemonteerd. U kunt ook kiezen voor wieluitlijningsservices voor meer grip, comfort en veiligheid.

Onze klanten kunnen ook hun favoriete banden boeken via onze website en ze laten monteren door ons te bezoeken. Voor andere vragen over producten en diensten kunt u ons bellen of schrijven op info@asrbanden.nl.

Volg de onderstaande stappen om uw banden bij ons te boeken

 • Voer de maten van uw band of het kenteken van uw voertuigen in onze bandenzoeker in.
 • Voeg de gewenste banden toe aan het winkelmandje
 • Afspraak plannen in onze agenda
 • Voer uw persoonlijke gegevens in, zoals naam en contactgegevens.
 • Voltooi de betaling online of tijdens het bezoek om uw banden te laten monteren
Alle banden door Goodyear
Populair Goodyear Bandenmaat
20" Tyres
Up to 15" Tyres
NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons