Auto Service Romkema
0
Continental

Continental

Banden
Continental Logo

Zoeken op Banden

Over Continentale Banden

Continental banden is een gerenommeerd merk in de bandenindustrie met een modern bandenassortiment van topklasse. Aanvankelijk werd het bedrijf gestart in 1871 voor de productie van rubber en later geëvolueerd naar de productie van hoogwaardige zomer-, winter-, all-season-, all-terrain- en commerciële banden. Ook was het Continental dat in 1904 de allereerste gegroefde banden produceerde die tot het enorme succes leidden.

Momenteel is Continental populair voor zijn CrossContact en PremiumContact 6 serie. Deze twee bandenseries zijn ontworpen en aanbevolen door het EU bandenlabel om de tractie, het remmen en de acceleratie van uw voertuig te verbeteren op zowel droge als natte wegen. Continental wordt ook gemonteerd door premium autofabrikanten zoals AUDI, BMW, Land Rover, enz. voor de eerste montage.


Als u twijfelt over de aanschaf van de beste set Continental banden voor uw auto, bezoek dan onze garage en onze experts helpen u graag bij de aanschaf van een uitstekende set Continental banden in Leeuwarden die een aanvulling vormen op de rijeigenschappen van uw voertuig.

SportContact 6

SportContact 6, een high performance zomerband van Continental, heeft een uniek profielontwerp om de stabiliteit te bevorderen op een rechte weg en die een optimale balans op nat wegdek te bevorderd. Bovendien is de band voorzien van een speciale schouderconstructie om uw totale stuurrespons te verbeteren, zelfs bij hoge snelheden.

 • Verbeterde remwerking en grip, allemaal dankzij de Black Chilli technologie.
 • Innovatief profielontwerp om de mobiliteit op natte en droge wegen te verbeteren
 • Gespecialiseerd profielontwerp om de grip in de bochten te verbeteren

WinterContact TS 860

WinterContact TS 860 van Continental is een ideale winterband voor het rijden op besneeuwde en ijzige wegen. De band wordt geleverd met 3D groefstructuur om de remweg van uw auto op natte en gladde wegen te verkorten.

 • Innovatieve loopvlaktechnologie voor het verbeteren van de stabiliteit bij hoge snelheden
 • Koele Chilli-technologie voor een uitstekende grip op ijzige wegen
 • Gespecialiseerde groeven voor waterverdrijving 

Bezoek onze garage

Auto Service Romkema is uw one-stop bestemming om de beste Continentale banden Leeuwarden te kopen. Indien u op zoek bent naar een nieuwe set banden voor uw voertuig, neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste set voor u en zorgen ervoor dat deze professioneel op uw auto wordt gemonteerd. U kunt ook kiezen voor een wieluitlijningsservice voor meer comfort en veiligheid. Voor meer informatie kunt u kijken op onze wieluitlijningspagina onder het kopje service.

Onze klanten kunnen ook hun favoriete banden kopen via onze website en tegelijkertijd een afspraak maken om ze te laten monteren. Voor andere vragen over producten en diensten kunt u ons bellen of schrijven op info@asrbanden.nl.

Volg de onderstaande stappen om uw banden bij ons te boeken

 • Voer de maten van uw band of het kenteken van uw voertuigen in onze bandenzoeker in.
 • Voeg de gewenste banden toe aan het winkelmandje
 • Afspraak plannen in onze agenda
 • Voer uw persoonlijke gegevens in, zoals naam en contactgegevens.
 • Voltooi de betaling online of tijdens het bezoek om uw banden te laten monteren
Alle banden door Continental
Populair Continental Bandenmaat
NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons