Auto Service Romkema
0
Bridgestone

Bridgestone

Banden
Bridgestone Logo

Zoeken op Banden

Over Bridgestone Banden

Bridgestone Tyres staat bekend als de grootste bandenfabrikant ter wereld die hoogwaardige zomer-, winter-, allseason- en runflatbanden produceert. Het bedrijf heeft ook een uitgebreide geschiedenis in het produceren van hoogwaardige radiaal- en diagonaalbanden om te voldoen aan de eisen van uw MPV's, personenauto's, SUV's, 4x4's, bedrijfswagens en nog veel meer.

Aanvankelijk werd het bedrijf in 1931 opgericht door Shojiro Ishibashi om hoogwaardige banden te produceren voor de mensen van Fukuoka, Japan. Ook was het Bridgestone dat in 1951 begon met de verkoop van rayon koordbanden. Op dit moment worden Bridgestone's banden gebruikt voor eerste montage door veel autofabrikanten zoals BMW, AUDI, Ferrari, Range Rover, etc.


Als u op zoek bent naar de beste Bridgestone banden Leeuwarden op de markt, dan is Auto Service Romkema er om u te helpen. Ook als u deskundige hulp nodig heeft bij de aanschaf van een geschikte set Bridgestone banden voor uw auto, staat ons team altijd klaar om u te helpen. U kunt uw favoriete Bridgestone banden ook online boeken via onze bandenzoeker en ze laten monteren door ons te bezoeken.

Hier vindt u enkele van de beste Bridgestone-banden

Potenza S001

De Potenza S001, een high-performance zomerband van Bridgestone, heeft een modern profielontwerp om de stuurrespons van uw auto te verbeteren op zowel droog als nat wegdek. Bovendien is de band voorzien van schouderblokken met hoge grip voor een uitstekende grip en wendbaarheid, zelfs bij hoge snelheden.

 • Het centrale rechte ribbenpatroon zorgt voor een optimale balans op nat wegdek.
 • Lengte groeven om water te verdrijven en aquaplaning te voorkomen
 • Geavanceerd lamellenontwerp om externe bandengeluiden te verminderen

DriveGuard Winter

DriveGuard winter is een uitstekende winterband van Bridgestone voor uitstekend rijcomfort en nauwkeurige grip, zelfs bij hoge snelheden. Bovendien is de band voorzien van een robuuste zijwand die bestand is tegen stoepranden en kuilen.

 • Run-flat technologie om u te helpen comfortabel te rijden tot 80 km tijdens een lekke band.
 • Schuin profielpatroon voor dynamische handling en grip op natte wegen
 • Versterkte zijwand om stoeprand en kuilschade te weerstaan

Bezoek onze garage

Auto Service Romkema is uw one-stop oplossing om de beste Bridgestone banden in Leeuwarden te kopen. Als u op zoek bent naar een nieuwe set banden voor uw voertuig, rij dan vandaag nog naar ons toe. Onze experts helpen u de juiste set voor u te kiezen en deze professioneel aan uw auto te laten monteren. U kunt ook kiezen voor wieluitlijning voor meer comfort en veiligheid.

Onze klanten kunnen ook hun favoriete banden boeken via onze website en ze laten monteren door ons te bezoeken. Bij uw bandenbestelling kunt u een passende montageafspraak maken. Voor andere vragen over producten en diensten kunt u ons bellen of een e-mail sturen naar info@asrbanden.nl.

Volg de onderstaande stappen om uw banden bij ons te boeken

 • Voer de maten van uw band of het kenteken van uw voertuigen in onze bandenzoeker in.
 • Voeg de gewenste banden toe aan het winkelmandje
 • Afspraak plannen in onze agenda
 • Voer uw persoonlijke gegevens in, zoals naam en contactgegevens.
 • Voltooi de betaling online of tijdens het bezoek om uw banden te laten monteren
Alle banden door Bridgestone
Populair Bridgestone Bandenmaat
Up to 15" Tyres
18" Tyres
20" Tyres
NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons