Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar nieuwe schokbrekers voor uw voertuig?

Schokbrekers

Over schokbrekers

De schokdempers van uw voertuig spelen een essentiële rol omdat ze helpen bij het controleren van de rebound impact van het vering systeem van uw auto als u op ongelijke wegen en terreinen rijdt. Na verloop van tijd kan het rijden op onregelmatige terreinen ertoe leiden dat de schokdempers van uw auto beschadigd raken. Auto Service Romkema is een gerenommeerde garage onder de Leeuwardense bevolking voor hoogwaardige autoreparaties zoals een schokdemper en veerreparaties. U kunt direct naar ons toe rijden voor controle en om professionele autoreparaties te boeken.

Schokbrekers

Waarom een schokdemperreparatie of vervanging?

Het proces van het demonteren en repareren of vervangen van de schokdemper, veren, bussen, zuigers, afdichtingen en montage van uw auto wordt schokdemperreparatie genoemd. Zodra de genoemde onderdelen van de auto zijn gedemonteerd, zal onze expert deze beoordelen op schade. Tegenwoordig worden de schokdempers bijna alleen nog maar vervangen, omdat de kosten van een reparatie niet meer opwegen tegen de prijs van een nieuwe schokdemper.

Als de schokdempers, bussen en andere onderdelen van uw schokdemper versleten zijn, moet u de schokdempers laten vervangen. Deskundigen raden aan om de schokdempers na elke 35.000-40.000 km te laten controleren/repareren, afhankelijk van de rijomstandigheden en de stijl van de auto.

Schokbrekers

Voordelen van het laten vervangen van een schokdemper

Voorkomt dure reparaties

Het laten vervangen van een kapotte schokdemper voorkomt de gevolgschade aan veren, lagers en zuigers van andere onderdelen bij het veersysteem. Dit helpt u om geld te besparen op gevolg shades.

Soepele auto prestaties

De experts van Auto Service Romkema gebruiken geavanceerde machines en gereedschappen om de defecte schokdempers en veren van uw auto te diagnosticeren en te vervangen, zodat u een soepele en schokvrije rit kunt ervaren, zelfs op ruw terrein.


Verbeterd comfort

Schokbrekervervanging in Leeuwarden helpt de veren en ophanging van uw auto om voldoende contact te houden tussen de banden en de weg. Dit verbetert ook de stabiliteit en het remvermogen van uw auto.

Schokbrekers

Redenen om de schokdempers van uw auto te beschadigen

Rijden op modderig terrein

Het rijden met een voertuig op losse modderterreinen kan ertoe leiden dat de modder in de interne onderdelen van uw auto terechtkomt en de schokdempers bereikt. Dit kan leiden tot lekkage en het vermogen van uw schokdemper om schokken te absorberen aantasten.

Onjuiste rijomstandigheden

Rijden op oneffen en onregelmatig terrein met onvoldoende afdichting kan ertoe leiden dat het zand en vuil de afdichtingen en de veer van het schokdempersysteem van uw auto bereiken. Dit kan leiden tot lekkage van compressieolie en ook tot verlies van controle over het voertuig.


Oude schokdempers

Idealiter moet u de schokdempers laten repareren zodra u meer dan 45.000 km afstand hebt afgelegd, omdat ze kunnen gaan slijten. Versleten schokdempers kunnen de prestaties van uw auto mogelijk niet gladstrijken en andere problemen veroorzaken.

Schokbrekers

Symptomen van defecte schokdempers

  • Trillingen in het stuurwiel
  • Toename van de impact tijdens het rijden op ongelijke wegen
  • Grotere remafstanden
  • Voortijdige slijtage van de banden

Bezoek onze garage!

Auto Service Romkema is uw one-stop oplossing om de beste schokdempers in Leeuwarden te repareren en te vervangen tegen de beste prijzen. U kunt zelfs online een afspraak maken via onze schokdempers of u kunt ons direct bezoeken om de schokdempers te laten nakijken/repareren.

Naast de effectieve autoservice kunt u ook kiezen uit verschillende autobanden in onze garage. Wij hebben verschillende soorten autobanden op voorraad en monteren deze in het premium, mid-range en budget segment. Boek ze via onze bandenpagina en maak een bandenmontage afspraak met ons.

Voor overige vragen kunt u ons bereiken op 058- 2121600, of e-mailen naar info@asrbanden.nl.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons