Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de Remservice voor uw voertuig?

remdiensten

Over remservice

Remmen zijn het belangrijkste onderdeel van uw voertuig dat helpt om uw voertuig te vertragen en te stoppen volgens uw opdracht, om ongelukken te voorkomen. Als u echter problemen ondervindt bij het remmen of als u piepende geluiden hoort wanneer u dat doet, moet u ze laten inspecteren. Auto Service Romkema is uw one-stop oplossing om de beste remreparaties en remvervangingen in Leeuwarden te verkrijgen tegen de beste prijzen.

remdiensten

Wat is een remreparatie?

Remreparaties zijn het repareren of vervangen van de remklauwen, rotoren, schijven en/of remblokken van uw auto. De service bestaat uit het losmaken van de remblokken van de schijven, zodat deze gecontroleerd kunnen worden en indien nodig vervangen kunnen worden door nieuwe. Als dat eenmaal gebeurd is, maken onze experts gebruik van de beste machines en gereedschappen in de industrie om versleten remklauwen en schijven te vervangen als dat nodig is, zodat u veilig op de weg blijft.

Als het mechanische werk klaar is, vult onze expert de remvloeistoffen van uw auto bij om de juiste hydraulische druk in het systeem te behouden.

remdiensten

Redenen voor het uitvallen van de remmen

Onjuist gebruik van rempedalen

Overmatig of onvoldoende gebruik van het rempedaal kan leiden tot oververhitting en meer wrijving in het systeem. Dit kan leiden tot slijtage van de remblokken en het verlies van het vermogen om de remschijven vast te houden. Ook kunt u in dergelijke scenario's een grotere remafstand ervaren.

Lekkage van hydraulische vloeistof

Onvoldoende onderhoud en gaten in het remsysteem kunnen ertoe leiden dat de hydraulische vloeistof van uw auto uit de remleiding lekt. Dit kan leiden tot een gedeeltelijke uitval van de remmen en piepende geluiden van de pedalen. 

Versleten rotorschijven

Eventuele beschadigingen binnenin de remschijven kunnen de levensduur van de remblokken verkorten en u ernstige moeilijkheden bezorgen om het voertuig tot stilstand te brengen.

remdiensten

Voordelen van remreparaties

Meer veiligheid en comfort bij het rijden

De experts van Auto Service Romkema hebben jarenlange ervaring in het vervangen van de remklauwen en remblokken van uw auto, zodat u tijdens het rijden geen problemen ondervindt bij het remmen of bij het gebruik van "sponsachtige pedalen".

Verbeterde autoprestaties

Remreparaties herstellen de verbinding tussen uw remschijven en remblokken. Dit verkort de remweg en verbetert de totale reactietijd.

Voorkomt extra kosten

Het laten repareren van de remmen van uw voertuig voorkomt de verspreiding van roest en corrosie van de remmen naar andere onderdelen van de ophanging. Dit bespaart de extra kosten voor het repareren en vervangen van de ophanging.

remdiensten

Symptomen van het falen van de remmen

  • Trillingen in het passagierscompartiment tijdens het remmen
  • Auto die zichzelf naar één kant trekt terwijl hij het rempedaal intrapt
  • Grotere remafstanden
  • Brandende geur tijdens het remmen
  • Tekenen van remvloeistoflekkage uit de remleidingen

Bezoek ons vandaag nog!

Auto Service Romkema heeft het beste team van experts in Leeuwarden in dienst voor het uitvoeren van remreparaties en Remblok Vervangen Leeuwarden. Onze werkplaats is gespecialiseerd in het leveren van professionele autoservices zoals het vervangen van remmen en accu's, het repareren van uitlaatgassen, het uitlijnen van wielen en het balanceren. Kijk ook eens naar onze andere diensten hier op deze website of kies uit onze brede collectie premium, mid-range, budget en merkbanden die een aanvulling zijn op de standaard van uw voertuig. Rijd de volgende keer dat uw auto onderhoud of service nodig heeft direct naar ons toe.

 

Wij zijn doordeweeks geopend van 8 tot 17 uur en op zaterdag van 9 tot 14 uur. Voor alle andere vragen over onze producten en diensten kunt u ons bereiken op 058- 2121600, of e-mailen naar info@asrbanded.nl

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons