Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de beste Personenauto banden voor uw voertuig?

Personenauto banden

Over Personenauto banden

Door uw voertuig te voorzien van een uitstekende set personenauto banden Leeuwarden u helpen om een betere acceleratie, een kortere remweg en een betere controle te bereiken. Ook worden verschillende passagiersbanden, de RunOnFlat-banden, geleverd met een zelfdragende velg om het gewicht van uw voertuig tot 80 km na een lekke band te ondersteunen.

Als u hoogwaardige autobanden wilt kopen volgens uw budget, kunt u kiezen uit premium-, middenklasse- en budgetbanden. In het geval dat u verward bent over de aankoop van een adequate set banden voor personenauto's, kunt u onze experts bellen of bezoeken, en wij zullen u helpen bij de aankoop van de beste set of Personenauto banden Leeuwarden.


Auto Service Romkema is een gerenommeerde garage onder de inwoners van Leeuwarden voor het opslaan en monteren van autobanden van topmerken als Pirelli, Bridgestone, Continental en nog veel meer. Ook kunt u online uw favoriete banden reserveren en laten monteren door ons te bezoeken.

Hier zijn enkele van de beste autobanden op de markt

Personenauto banden

Bridgestone Turanza T005

Turanza T005 by Bridgestone is een hoogwaardige zomerband met unieke profielblokken en een gespecialiseerd groefontwerp om uw rijcomfort en veiligheid te verbeteren. Bovendien is de band door de EU met een 'A' beoordeeld voor een uitstekende grip op nat wegdek.

 • Run-flat technologie in geselecteerde maten om u te helpen tot 50 mijl te rijden als er een lekke band ontstaat.
 • Onderling verbonden blokken voor een korte remweg en een betere acceleratie
 • Lage rolweerstand om de koolstofuitstoot te beperken en brandstof te besparen
Personenauto banden

Pirelli Cinturato All Season Plus

De Cinturato All Season Plus is een high-performance all season band voor uw personenauto's en heeft een innovatief profielontwerp om u te helpen soepel te rijden op een ijskoud, droog en nat wegdek. Bovendien is de band voorzien van 3D-sipe-technologie om het rijgedrag en de stabiliteit te verbeteren, zelfs bij hoge snelheden.

 • Pirelli's speciale afdichting om tot 50 mijl te rijden bij een lekke band.
 • Nieuw loopvlakmengsel om de tractie op besneeuwde en natte wegen te verbeteren
 • Richtingsgebonden profielontwerp om bij hoge snelheden het evenwicht op nat wegdek te bewaren

Bezoek onze garage

Auto Service Romkema is uw one-stop oplossing om de beste personenauto banden Leeuwarden te kopen. Indien u op zoek bent naar een nieuwe set banden voor uw voertuig, rij dan vandaag nog naar ons toe. Onze experts helpen u de juiste set voor u te kiezen en deze professioneel in uw auto te laten monteren. U kunt ook kiezen voor wieluitlijning voor meer comfort en veiligheid.

Onze klanten kunnen ook hun favoriete banden boeken via onze website en ze laten monteren door ons te bezoeken. Voor andere vragen over producten en diensten kunt u ons bellen of schrijven naar info@asrbanden.nl.

Volg de onderstaande stappen om uw banden bij ons te boeken

 • Voer de afmetingen van uw band in onze bandenzoeker in
 • Voeg de gewenste banden toe aan het winkelmandje
 • Boek een passende datum en tijd
 • Voer uw persoonlijke gegevens in, zoals naam, contactnummer en adres.
 • Voltooi de betaling en bezoek ons om uw banden te laten monteren.
NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons