Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Over ons

Autoservice Romkema (ASR) in Leeuwarden is uw allround bandenservice bedrijf, dat onderhoud, service en reparaties uitvoert voor alle merken en modellen auto's.

Sjoerd Romkema besloot in 2010, na 30 jaar werkzaam te zijn geweest in de automobielindustrie, zijn eigen bedrijf te starten en de automobilisten in en om Leeeuwarden te voorzien van een hoogwaardige autoservice.

Ons state of the art gebouw, gelegen naast Ype Kramer aan de Zwettestraat 22a, heeft alles wat een moderne autohersteller nodig heeft, met de meest moderne apparatuur en gereedschappen. U bent verzekerd van een warm welkom en een comfortabele omgeving bij uw bezoek.

ASR is een volledig universeel autobedrijf; wij hebben een voorraad van vele verschillende kwaliteitsmerken voor alle voertuigmodellen, en ons advies is altijd volledig objectief, onze enige overweging is wat het beste is voor uw voertuig en uw portemonnee.

Omdat we nauw samenwerken met Ype Kramer, hebben we direct toegang tot vele duizenden gangbare auto-onderdelen voor snelle montage, zodat u er zeker van kunt zijn dat we u in de kortst mogelijke tijd weer op weg helpen.

Geen verborgen extra's

Al onze prijzen zijn eerlijk, duidelijk en beknopt, we stellen uw volledige wensen vast en offreren op basis daarvan, we zullen nooit extra kosten toevoegen aan een opdracht zonder volledig overleg en overeenstemming.

Service die elke euro waard is, dat is waar we voor staan!

Bij ASR zijn we er trots op dat we de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding bieden, het is voor ons belangrijk dat u kunt genieten van het rijden met uw auto tegen de laagst mogelijke kosten.

U wordt bij ASR altijd met een glimlach ontvangen, wij beantwoorden graag uw vragen en geven u vriendelijk advies.

Om een van onze diensten te boeken klikt u op een van de service-pictogrammen, we kijken uit naar uw bezoek aan Leeuwarden.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons