Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de Kleine beurt voor uw voertuig?

kleine_beurt

Kleine beurt

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor de conditie van uw auto. Door regelmatig onderhoud aan uw auto wordt de kans op pech aanzienlijk verkleind. Daarnaast draagt het bij aan de verkeersveiligheid van u en andere weggebruikers.

Door uw auto regelmatig bij ASR in Leeuwarden te laten onderhouden zorgt u ervoor dat uw auto in topstaat blijft. Hierdoor voorkomt u hoge onderhoudskosten als gevolg van defecten aan uw voertuig. Wij kunnen u een kleine onderhoudsbeurt aanbieden vanaf slechts € 75,00. Dit is inclusief het uurloon van onze specialistische monteurs. Hierdoor hoeft de kleine beurt voor uw auto niet veel te kosten

Wanneer wij slijtage of gebreken aan (onderdelen van) uw auto constateren tijdens de kleine beurt, wordt er niet overgegaan tot reparatie voordat de exacte kosten aan u zijn voorgelegd. Pas na uw akkkoord zullen we overgaan op de werkzaamheden die er nodig zijn om uw auto in topstaat terug te brengen.

Wat doet ASR leeuwarden tijdens een kleine beurt aan uw auto?

Tijdens de kleine beurt wordt uw auto op meer dan 25 vitale punten gecontroleerd. Er wordt hierbij gekeken naar eventuele slijtage en gebreken aan onderdelen. Onder andere de remmen, banden, verlichting en vering worden hierbij nagekeken. Daarnaast wordt het oliefilter en de olie van de auto vervangen.

Allround in alle automerken

ASR in Leeuwarden heeft de kennis in huis om alle merken auto's te voorzien van een kleine beurt. Komt u uit Leeuwarden of uit de omgeving van Leeuwarden? Maak dan een afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt voor uw auto.

Naast een kleine beurt kunnen we uw auto ook een grotebeurt grote beurt geven. U krijgt de APK-keuring helemaal gratis, wanneer u een grote onderhoudsbeurt voor uw auto bij ASR in Leeuwarden laat uitvoeren.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons