Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de beste high performance banden voor uw voertuig?

High performance banden

Over high performance banden

High performance banden zijn ontworpen om de acceleratie, het remmen en de prestaties in de bochten van uw auto te verbeteren tijdens het rijden op zowel droog als nat wegdek. Deze banden zijn bekroond met de hoogste cijfers voor uitstekende grip op zowel nat wegdek als droog wegdek, verbeterde grip in de bochten, verbeterde tractie in de sneeuw, geluidsreductie en een lage rolweerstand. De meeste prestatiegerichte merkbanden worden bovendien geleverd met profielslijtagegarantie om uw uitgaven voor voortijdige slijtage van de band te beperken.

U kunt kiezen uit onze uitgebreide collectie prestatiegerichte merkbanden van merken als Bridgestone, Pirelli, Continental, Michelin, Dunlop en nog veel meer. Als u deze geweldige high-performance banden voor uw auto wilt kopen, bezoek dan onze webshop om ze online te kopen en ze te laten monteren door een bezoek te brengen aan onze garage. U kunt ook direct naar ons toe rijden en de juiste set voor uw voertuig kiezen.


De experts van Auto Service Romkema helpen u bij de aanschaf van een adequate set high performance banden in Leeuwarden die een aanvulling vormen op de rij-eisen van uw voertuig.

Hier vindt u enkele van de best presterende banden in de markt

high performance banden

Pirelli P Zero Corsa

De P Zero Corsa, een high performance zomerband van Pirelli, is een perfecte mix van sport en comfort. De band wordt geleverd met een speciale rubbersamenstelling voor het raceprofiel om de stabiliteit van de rechte lijn van uw voertuig te verbeteren en de temperatuur van het rubber op peil te houden.

  • Motorsportprofielontwerp met goedkeuring voor de openbare weg, deze band is ontworpen in nauwe samenwerking met Ferrari, Lamborghini, BMW en Porsche.
  • Gespecialiseerd buitenprofiel voor een betere acceleratie vanuit de bocht
  • Dubbel samengesteld profiel voor betere remprestaties
high performance banden

Bridgestone Potenza S007

Potenza S007 is een ultra high performance band van Bridgestone voor het behoud van zijdelingse stabiliteit en grip bij acceleratie tijdens het rijden met hoge snelheden. Ook heeft de band een speciale schouderconstructie om de stuurrespons en het wegcontact te verbeteren.

  • Speciale karkasconstructie om de grip in de bochten te verbeteren
  • Uitstekende grip op zowel droge als natte wegen
  • Stijve patroonblokken om de stabiliteit en wendbaarheid te verhogen.

Bezoek onze garage

Auto Service Romkema is uw one-stop oplossing om de best presterende Autobanden Leeuwarden te kopen. Indien u op zoek bent naar een nieuwe set banden voor uw voertuig, rij dan vandaag nog naar ons toe. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste set voor u en zorgen voor een professionele montage in uw auto. U kunt ook kiezen voor een wieluitlijningsservice voor meer comfort en veiligheid.

Onze klanten kunnen ook hun favoriete banden reserveren via onze website en ze laten monteren door ons te bezoeken. Voor alle andere vragen over producten en diensten kunt u ons schrijven op info@asrbanden.nl.

Volg de onderstaande stappen om uw banden bij ons te boeken.

  • Voer de maat van uw band in onze bandenzoeker in
  • Voeg de door u gewenste banden toe aan het winkelmandje en maak een afspraak voor de montage.
  • Voer uw persoonlijke gegevens in, zoals naam en contactgegevens in.
  • Voltooi de betaling online of in de winkel en bezoek ons om uw banden te laten monteren
NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons