Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de Grote beurt voor uw voertuig?

grote_beurt

Grote beurt

Door de grote beurt aan uw auto uit te laten voeren bij autobedrijf ASR in Leeuwarden bent u ervan verzekerd dat uw auto weer in topconditie verkeert.

Voor iedere auto is het van cruciaal belang om eens per jaar van een onderhoudsbeurt te worden voorzien, hierdoor blijft de auto in een goede staat. Wanneer u erg veel kilometers per jaar maakt, of wanneer u over een wat oudere auto beschikt kan het noodzakelijk zijn om deze vaker een grote beurt te geven.

De grote beurt kan een prijzige aangelegenheid zijn. Wij van ASR leeuwarden vinden het daarom belangrijk dat u waar voor uw geld krijgt. Daarnaast zullen wij, wanneer er gebreken aan uw auto of slijtage aan onderdelen worden gevonden tijdens de grote beurt, de kosten voor reparatie van te voren met u overleggen. Hierdoor komt u niet voor onverwachte auto kosten te staan.

Gratis apk bij grote beurt voor uw auto

Bij ASR in Leeuwarden krijgt uw auto een grote onderhoudsbeurt al vanaf € 275,00. Dit is inclusief het uurloon van onze monteurs. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn dankzij geavanceerde apparatuur, opleidingen en technische programma's in staat voor ieder automerk en motortype het onderhoud volgens de fabrieksopgaaf uit te voeren.

Tijdens de grote beurt wordt uw auto gecontroleerd op alle belangrijke punten. Denk hierbij aan de verlichting, het remsysteem, de vloeistoffen, de airbags en andere veiligheidssystemen. Bij een grote beurt worden alle filters, de olie en de (gloei)bougies vervangen. Overige vloeistoffen, zoals de koelvloeistof worden gecontroleerd en eventueel aangevuld.

Wanneer uw auto een kleine- of Grote beurt Leeuwarden bij ASR krijgt kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets. Een grote beurt is bij ons altijd van hoge kwaliteit en dit tegen zeer scherpe tarieven. Wij maken uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit auto onderdelen van grote merken. Wanneer u benieuwd bent naar de precieze kosten voor een grote beurt voor uw auto kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons