Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de beste Caravan- en camperbanden voor uw voertuig?

Caravan

Over Caravan- en camperbanden

Het kopen van een adequate set caravanbanden is een uitstekende manier om de rem-, grijp- en tractieprestaties van uw camper op diverse terreinen te verbeteren. Ook zijn er verschillende merkkaravaanbanden met lengtegroeven, verbeterde bijtranden en onderling verbonden schouders om een lage rolweerstand, een betere wendbaarheid en een verbeterd rijcomfort te bevorderen.

Naast de verbeterde prestaties zijn de caravanbanden ontworpen met een hoge belastbaarheid en snelheidsklasse om het gewicht van uw camper te ondersteunen, zelfs op ruw terrein. Indien u deskundig advies nodig heeft over de aanschaf van een adequate set caravanbanden Leeuwarden voor uw voertuig, staat Auto Service Romkema voor u klaar. Bezoek onze garage vandaag nog en onze experts helpen u bij de aanschaf van een betaalbare en haalbare set caravanbanden voor uw camper.


Wij bieden u ook de mogelijkheid om caravanbanden te kopen via onze website en deze te laten monteren door ons te bezoeken.

Hier zijn enkele van de beste caravanbanden op de markt

Caravan

Pirelli Carrier Winter

Carrier winter by Pirelli is een uitstekende winterband van Pirelli die is ontworpen met een uniek en zacht rubber om u te helpen gemakkelijk door de sneeuw te snijden op de wegen. Bovendien is de band voorzien van 3 langsgroeven om het water dat vastzit in de banden te verdrijven en het hydroplaning-effect te voorkomen.

 • Verbeterde profielgeometrie voor een optimale balans op ijzige wegen
 • Lage rolweerstand voor beperkte koolstofuitstoot in de atmosfeer
 • Uitstekende balans op besneeuwde en ijzige wegen, zelfs bij hoge snelheden
Caravan

Nankang Passion CW-20

De Passion CW-20 is een high performance zomercaravanband van Nankang en is voorzien van een geluiddempende technologie om de externe geluiden te verminderen en uw rijcomfort te verbeteren. Ook als u een stevige prestatie van uw caravan wenst, is de Passion CW-20 voorzien van een robuust profielontwerp om de algehele duurzaamheid van uw band te verhogen.

 • Stijve schouderblokken om soepel te rijden op droog en nat wegdek
 • Meervoudige schoudergeleiding om de stabiliteit bij hoge snelheden te verbeteren
 • CircumferentiĆ«le groeven om de wendbaarheid op nat wegdek te verbeteren

Bezoek onze garage

Auto Service Romkema is uw one-stop oplossing om de beste caravan goedkope banden Leeuwarden te kopen. Mocht u op zoek zijn naar een nieuwe set banden voor uw caravan/trailer, rij dan vandaag nog naar ons toe. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste set voor u en zorgen voor een professionele montage in uw caravan. U kunt ook kiezen voor wieluitlijning voor meer comfort en veiligheid.

Onze klanten kunnen ook hun favoriete banden boeken via onze website en ze laten monteren door ons te bezoeken. U kunt bij uw bestelling gemakkelijk een montageafspraak maken. Voor andere vragen over producten en diensten kunt u ons schrijven op info@asrbanden.nl.

Volg de onderstaande stappen om uw banden bij ons te reserveren

 • Voer de afmetingen van uw band in onze bandenzoeker in
 • Voeg de gewenste banden toe aan het winkelmandje
 • Boek een passende afspraak
 • Voer uw persoonlijke gegevens in, zoals naam, contactnummer en adres.
 • Voltooi de betaling en bezoek ons om uw banden te laten monteren
NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons