Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de uw bandenspecialist voor uw voertuig?

banden

Uw bandenspecialist

De juiste banden onder uw auto dragen bij aan uw verkeersveiligheid. Daarnaast dragen goede banden bij aan de rijcomfort van uw auto. ASR is dé bandenspecialist van Leeuwarden. Omdat wij merkonafhankelijk operen geven wij u altijd het advies dat het beste uitpakt voor u! ASR Leeuwarden beschikt over een zeer ruim assortiment van kwaliteits-, budget en huismerk banden. Hierdoor zijn wij ten alle tijden in staat om u de band te leveren die het beste past bij uw rijstijl en wensen.

Bandenservice Leeuwarden

ASR onderscheidt zich ten opzichte van andere bandenleveranciers door de uitgebreide bandenservice die wij u leveren. Door uw banden te laten balanceren en uitlijnen bij ASR Leeuwarden draagt u bij aan de verkeersveiligheid en het rijcomfort van uw auto. Bovendien bespaart u hierdoor op uw brandstofkosten en slijten uw banden minder snel.

Zomer- en winterbanden

Nederland is een land met zeer wisselende weersomstandigheden. Het verschil in seizoenen zorgt ervoor dat er verschillende eigenschappen van een band gevraagd wordt. Om uw verkeersveiligheid te waarborgen is het van belang om op banden te rijden die het best bij de omstandigheden van het seizoen passen. Vanaf november tot en met april is het verstandig om te rijden op winterbanden. Bij temperaturen onder de 7°C nemen de prestaties van de zomerband namelijk flink af. Door gebruik te maken van een goede set winterbanden zorgt u voor een kortere remweg en een betere rijcomfort.

Bandenopslag Leeuwarden

ASR Leeuwarden heeft een zeer ruim assortiment van zowel zomer- als winterbanden. Graag adviseren wij u bij de keuze van uw banden, waardoor u voor de band kunt gaan die het best past bij uw rijstijl en budget.

Indien u zelf niet de ruimte heeft om uw banden op te slaan, doen wij dit graag voor u. Wanneer u, uw banden bij ons laat wisselen dan is de bandenopslag van uw zomer- en winterbanden zelfs helemaal gratis voor u! In ons ruime bandenhotel in Leeuwarden worden uw banden opgeslagen onder de meest ideale omstandigheden.

De juiste band

Op zoek naar de band die het beste past bij uw rijstijl en uw budget? Neem contact met ons op voor een merkonafhankelijk bandenadvies.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons