Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de Auto reparaties voor uw voertuig?

auto reparaties

Over auto reparaties

Het is van cruciaal belang om alle noodzakelijke auto reparaties op tijd te laten uitvoeren als u geen enorme som geld wilt uitgeven aan het vervangen van onderdelen of zelfs aan een nieuw voertuig. Bovendien verhoogt het laten uitvoeren van professionele reparaties de veiligheid en het algehele rijcomfort en bespaart u ook nog eens wat geld op de brandstofkosten. Om uitstekende auto reparaties in Leeuwarden in de kortst mogelijke tijd uit te voeren, staat Auto Service Romkema voor u klaar. Wij bieden u de mogelijkheid om uw auto reparaties online te boeken of door ons te bellen, afhankelijk van uw gemak, en deze te laten uitvoeren door ons te bezoeken.

Wat houdt een auto reparatie in?

Uitlaat

Uitlaat

De experts van Auto Service Romkema zijn uitgerust met het beste gereedschap en de beste machines om eventuele scheuren, gaten en beschadigingen in de demper, de uitlaatpijp en de katalysator van uw auto te repareren. Dit helpt om externe geluiden te elimineren en te voorkomen dat het giftige koolmonoxide het passagierscompartiment bereikt.

Koppeling

Koppeling

Onze koppelingsreparatieservice omvat het repareren van de drukplaat, de lagers en andere onderdelen van uw voertuig om een soepele schakeling en een goed functionerend koppelingspedaal te garanderen. Dit helpt de motor van uw auto om een adequate coördinatie met het transmissiesysteem te behouden en uw auto te voorzien van een verbeterd koppel en betere acceleratieprestaties.

Motor

Motor

Auto Service Romkema maakt gebruik van geavanceerde technologie en apparatuur om de problemen in de motor van uw auto te diagnosticeren. Dit elimineert het risico op mogelijke problemen binnen de verbrandingsmotor van uw auto en zorgt voor een goede beweging van zuigers, krukas en nokkenas, zodat u comfortabel kunt rijden.

Batterij

Accu

Onze garage is uitgerust met moderne DC-laders en acculaders om de stroom en spanning in de accu van uw auto te regenereren. Dit helpt om voldoende elektrische stroom te leveren aan de startplug om de motor van uw auto van stroom te voorzien. Als de accu van uw auto echter verouderd is of aanzienlijke schade heeft opgelopen, kunt u uw accu ook laten vervangen in onze garage.

Remmen

Remmen

Het verkrijgen van een remreparatie/-vervanging zorgt voor een goede coördinatie tussen remschijven en remblokken, zodat uw auto een korte remweg kan bereiken. Dit is van vitaal belang voor de veiligheid van uw en andere weggebruikers. Ook helpt het om eventuele piepende of piepende geluiden van uw remschijven te elimineren, zodat u comfortabel kunt rijden zonder enige afleiding.

Bezoek onze garage vandaag nog!

Als u de beste auto reparaties in Leeuwarden wilt krijgen tegen de beste prijzen, dan staat Auto Service Romkema voor u klaar. Mocht u een probleem hebben met uw auto, maak dan een afspraak met ons of rij direct naar onze garage en wij zorgen voor de rest.

Naast auto reparaties hebben wij ook de beste kwaliteit banden in het merk, premium, mid-range en budget segment op voorraad en passen we deze aan.

Voor vragen over onze producten en diensten kunt u ons bereiken op 058- 2121600, of per e-mail op info@asrbanden.nl.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons