Auto Service Romkema
0

Update Covid-19

De gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers staan voorop. Daarom hebben we samen met ons bedrijf de nodige... Read More

Zoeken op voertuig registratie

Zoeken op voertuig

Bent u op zoek naar een APK keuring voor uw voertuig?

apk

APK Keuring

Voor u het weet is het weer zover; uw auto moet weer een APK keuring ondergaan. De monteurs van ASR in Leeuwarden zorgen ervoor dat uw APK vlekkeloos verloopt. U zult van te voren namelijk precies weten waar u aan toe bent. Indien er tijdens de keuring gebreken of defecten aan uw auto ontdekt worden, zullen we eerst de kosten van de reparatie met u overleggen. Hierdoor komt u niet voor onaangename verassingen te staan, maar weet u de precieze kosten voor uw APK Leeuwarden.

Gratis APK keuring bij een grote beurt

Veel hedendaagse auto's hebben slechts één grote beurt per jaar nodig, daarom is het verstandig om dit moment te combineren met de APK. Dit scheelt u een hoop tijd en daarnaast hoeft u slechts één keer per jaar uw auto even te missen. Omdat het voor ons efficiënter is om uw grote beurt te combineren met de APK-keuring, komen wij u graag tegemoet. Wanneer u uw keuring tegelijk laat doen met de grote beurt is de APK voor u helemaal gratis.

Nadat uw auto van een grote beurt en gratis APK keuring Leeuwarden is voorzien door ASR, zult u weer met een vertrouwd en veilig gevoel de weg op gaan. Hierdoor kunt u weer genieten van een jaar lang rijplezier tegen de laagst mogelijke auto kosten.

APK keuring tegen lage auto kosten

Bij autobedrijf ASR in Leeuwarden zijn de kosten voor de APK inclusief afmelden en inclusief roetmeting bij diesel auto's. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken zijn deze meeberekend in de kosten van de APK Leeuwarden.

Zo keurt ASR uw auto voor slechts €39,50, voor bestelwagens en campers bedragen de kosten €50,00.

Door de scherpe tarieven en de eerlijke service en communicatie is ASR in Leeuwarden een uitstekend adres om uw auto van een nieuwe APK te voorzien.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons