Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar een APK keuring Leeuwarden voor uw voertuig?

apk Leeuwarden

APK Keuring

Voor u het weet is het weer zover; uw auto moet weer een APK Leeuwarden ondergaan. De monteurs van ASR Leeuwarden zorgen ervoor dat uw APK vlekkeloos verloopt. U zult van te voren namelijk precies weten waar u aan toe bent. Indien er tijdens de keuring gebreken of defecten aan auto ontdekt worden, zullen we eerst de kosten van de reparatie met u overleggen. Hierdoor komt u niet voor onaangename verassingen te staan, maar weet u de precieze kosten voor uw APK in Leeuwarden.

Gratis APK Leeuwarden bij een grote beurt

Veel hedendaagse auto's hebben slechts één grote beurt per jaar nodig, daarom is het verstandig om dit moment te combineren met de APK. Dit scheelt u een hoop tijd en daarnaast hoeft u slechts één keer per jaar uw auto even te missen. Omdat het voor ons efficiënter is om uw grote beurt te combineren met de APK-keuring, komen wij u graag tegemoet. Wanneer u uw keuring tegelijk laat doen met de hoofddienst is de APK voor u helemaal gratis.

Nadat auto van een grote beurt en gratis APK keuring in Leeuwarden is voorzien door ASR, zult u weer met een vertrouwd en veilig gevoel de weg op gaan. Hierdoor kunt u weer genieten van een jaar lang rijplezier tegen de laagst mogelijke auto kosten.

APK keuring Leeuwarden tegen lage auto kosten

Bij autobedrijf ASR Leeuwarden zijn de kosten voor de APK inclusief afmelden en inclusief roetmeting bij diesel auto's. Om het voor u zo duidelijk mogelijk te maken zijn deze meeberekend in de kosten van de APK Leeuwarden.

Zo keurt ASR uw auto voor slechts €39,50, voor bestelwagens en campers bedragen de kosten €50,00.

Door de scherpe tarieven en de eerlijke auto service en communicatie is ASR, Leeuwarden een uitstekend adres om uw auto van een nieuwe APK controle te voorzien.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons