Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de Airco service Leeuwarden voor uw voertuig?

airco_kop

Airco service Leeuwarden

Een goed werkende airconditioning is, voornamelijk tijdens de warme zomermaanden, erg comfortabel. Een airco die goed functioneert zorgt er namelijk voor dat u fris achter het stuur zit. De airco-installatie is een onderdeel waarbij goed onderhoud erg belangrijk is, Ieder jaar verliest een airconditioning gemiddeld namelijk 8% aan koudemiddel. Daarnaast is het van belang om ieder jaar de filterdroger van uw auto te laten controleren. Dit onderdeel ontrekt vocht en vuiltdeeltjes uit het circulerende koudemiddel en is hierdoor gevoelig voor slijtage. Door uw airco jaarlijks bij ASR in Leeuwarden te laten onderhouden, en waar nodig bij te laten vullen, houdt u uw airconditioning in optimale conditie.

Goed airco onderhoud hoeft niet duur te zijn! Bij ASR in Leeuwarden heeft u al een complete airco servicebeurt voor slechts € 90,00 incl. BTW.

Wat gebeurt er bij een airco onderhoudsbeurt?

Airco onderhoud wordt bij ASR zeer compleet uitgevoerd. Dit betekent dat het volledige aircosysteem gecontroleerd wordt, daarnaast wordt de filterdroger nagekeken en eventueel vervangen. Ook wordt het koudemiddel gecheckt en bijgevuld. Indien nodig wordt de olie van de aircocompressor bijgevuld.

Het vervangen van het interieurfilter.

Het interieurfilter zorgt ervoor dat stof, pollen en vuildeeltjes uit de buitenlicht gefilterd worden. Het interieurfilter voorkomt onaangename luchtjes binnen uw auto en is daarnaast ook belangrijk voor uw eigen gezondheid. Een goed functionerend interieurfilter zorgt er namelijk voor dat slechte bacterieën uit o.a. uitlaatgassen niet door uw ventilatierooster komen. U begrijpt dat uw interieurfilter hierdoor periodiek vervangen dient te worden. Hierdoor optimaliseert u de luchtkwaliteit binnen de auto.

Het tarief voor het vervangen van het interieurfilter is afhankelijk van het merk en type auto. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Indien u uw grote beurt laat uitvoeren door ASR Leeuwarden, wordt het interieurfilter direct vernieuwd.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons