Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek om uw Accu te vervangen of te testen van uw voertuig?

accu

Over het vervangen van accu

De accu van een voertuig is een essentieel onderdeel dat de werking van verschillende elektrische elementen zoals de bougies, de boordcomputer, de verlichting en nog veel meer regelt. U moet echter zorgen voor het tijdig opladen en vervangen van de accu van uw auto om problemen zoals vertraagde ontsteking, gedimde lichten en ongewone geluiden van de motor te voorkomen. Autoservice Romkema is uw totaaloplossing voor een uitstekende auto accu Leeuwarden voor uw auto tegen de meest betaalbare prijzen.

accu

Wat is een accu reparatie?

Bij de reparatieservice wordt de bestaande accu van uw auto indien mogelijk opgeladen met behulp van een DC-lader of een acculader, als dit niet lukt, moet deze worden vervangen door een nieuwe. Zodra de accu is opgeladen, vullen onze experts deze bij met gedestilleerd water om de spanning te activeren en te zorgen voor een goede stroomtoevoer naar de bougie.

Als de accu van uw auto echter ouder is dan drie jaar en de lading aanzienlijk verliest, moet deze worden vervangen om startproblemen van het voertuig te voorkomen.

accu

Redenen voor het uitvallen van de autoaccu

Oude auto accu

Bij auto accu die ouder is dan drie tot vier jaar is het mogelijk dat deze niet voldoende stroom kan leveren aan de verlichting van uw auto, de bougies van de motor en andere elektrische componenten. Dit kan ook leiden tot frequente onderbrekingen en startproblemen met uw auto.

Elektrische storingen

Eventuele afwijkingen in het elektrische systeem van uw auto, zoals een beschadigde zekering of draden, kunnen de verbinding van de auto met de accu verstoren. Dit kan ook resulteren in een voortijdige ontlading van de accu en een volledige uitval.

Overbelasting

Het opladen van uw auto accu boven de vereiste limiet kan leiden tot corrosie en degradatie van de actieve deeltjes van de positieve plaat van de accu.

accu

Symptomen van het uitvallen van de accu

  • Dim achterlichten en koplampen
  • Moeilijkheid om de auto te starten
  • Ongebruikelijke geluiden uit het motorcompartiment
  • Tekenen van zuurlekkage uit de accu
accu
53520 35 Ampere € 82,50
54099 38 Ampere € 99,-
54459 44 Ampere € 79,-
56068 60 Ampere € 112,50
56219 60 Ampere € 115,-
57113 70 Ampere € 125,-
58035 75 Ampere € 135,-
59519 95 Ampere € 169,-
60044 95 Ampere € 150,-

Prijzen zijn inclusief monatage & BTW.
2 jaar garantie.

Wanneer een accu wordt gemonteerd, moeten er soms systemen worden geprogrammeerd, waardoor er extra kosten kunnen ontstaan

Bezoek onze garage!

Wilt u de beste accu's van Leeuwarden in uw auto laten plaatsen, dan staat Auto Service Romkema voor u klaar. U kunt direct naar onze garage rijden om de accu te vervangen. bezoek onze garage voor Accu Reparatie Leeuwarden of maak online een afspraak om wachttijden te vermijden.

Onze garage staat bij haar klanten bekend om het leveren van uitstekende autoservices zoals uitlaatgasreparaties, wielbalancering en uitlijning, etc. Ook als u een uitstekende set merkbanden voor uw auto wilt kopen, kunt u kiezen uit onze online voorraad en deze laten monteren door een bezoek te brengen aan onze garage.

Wij zijn doordeweeks geopend van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur. Voor vragen kunt u ons bellen op 058- 2121600 of een e-mail sturen naar info@asrbanden.nl

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons