Auto Service Romkema
0

Ontvang vandaag nog een prijsopgave  

Bent u op zoek naar de beste aanhangwagenbanden voor uw voertuig?

Aanhangwagenbanden

Over trailerbanden

Trailerbanden zijn voorzien van geavanceerde voordelen en verbeterde prestaties. Deze banden zijn vervaardigd met sterke staalkabels en een verminderde zijwaartse buiging om aan de eisen van uw trailer te voldoen. Bovendien zijn de meeste eersteklas trailerbanden en merkbanden voorzien van een diagonale en ondiepe profieldiepte om de duurzaamheid van de band te verbeteren en het algemene evenwicht te bewaren bij het dragen van zware ladingen.

Van superieure stabiliteit tot een korte remweg en van verbeterde stabiliteit tot een betere mobiliteit, Leeuwardense trailerbanden dekken het allemaal af. Als u verward bent over de aankoop van een ideale band voor uw trailer, kom dan bij ons langs en onze experts zullen u helpen bij het selecteren van een uitstekende band die de normen van uw trailer aanvult.

Hier zijn enkele van de beste modellen trailerbanden

Aanhangwagenbanden

Nankang TR-10

De TR-10, een uitstekende zomerband van Nankang, is ontworpen om de zijdelingse grip van uw trailer te verbeteren en te voorkomen dat u de controle verliest. Bovendien is de band voorzien van schouderlamellen die bestand zijn tegen stoepranden en kuilen.

 • Zigzaggroeven om water te verdrijven en hydroplaning te voorkomen.
 • Stijve schouderblokken om de stabiliteit tijdens het rijden te verbeteren
 • Verminderde rolweerstand om het brandstofverbruik te verbeteren
Aanhangwagenbanden

Vredestein V47

De V47 van Vredestian is ontworpen om de gewichten van lichte aanhangwagens te ondersteunen en u te voorzien van een verbeterde acceleratie en een korte remweg. Ook is de band door de EU getest op uitstekende grip, stabiliteit en mobiliteit op zowel droog als nat wegdek.

 • Sterk karkasontwerp om het evenwicht te bewaren bij het dragen van zware lasten
 • Gespecialiseerde groef voor betere tractie op gladde oppervlakken
 • Hoge snelheidsindex om de wendbaarheid te behouden bij snelheden zoals 12 mph

Bezoek onze garage

Auto Service Romkema is uw one-stop oplossing om de beste trailerbanden Leeuwarden te kopen. Indien u op zoek bent naar een nieuwe set banden voor uw trailer, rij dan vandaag nog naar ons toe. Onze experts helpen u bij het kiezen van de juiste set voor u en zorgen voor een professionele montage in uw trailer. U kunt ook kiezen voor wieluitlijning voor meer comfort en veiligheid.

Onze klanten kunnen ook hun favoriete banden boeken via onze website en ze laten monteren door ons te bezoeken. Voor andere vragen over producten en diensten kunt u ons schrijven op info@asrbanden.nl.

Volg de onderstaande stappen om uw banden bij ons te boeken

 • Voer de afmetingen van uw band of het kenteken van uw auto in onze bandenzoeker in.
 • Voeg de gewenste banden toe aan het winkelmandje
 • Boek een afspraak voor bandenmontage
 • Voer uw persoonlijke gegevens in, zoals naam, contactnummer en adres.
 • Voltooi de betaling en bezoek ons om uw banden te laten monteren
NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons